Οδηγός Αγοράς: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις πέργκολες!

Οδηγός Αγοράς: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις πέργκολες!

Οι πέργκολες αποτελούν ιδιαίτερα ανθεκτικές και στιβαρές κατασκευές, ιδανικές για την κάλυψη χώρων (επαγγελματικών ή μη) με μεγάλη επιφάνεια. Είναι μία από τις ωραιότερες επιλογές για όσους αγαπούν το φως της ημέρας και για όσους θέλουν να αξιοποιήσουν τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού ή της επιχείρησής τους. Χαρακτηρίζονται από υψηλή αντοχή απέναντι στον αέρα και τη βροχή, ενώ δημιουργούν τέλεια σκιά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στο e-tenta κατασκευάζουμε και τοποθετούμε πέργκολες για κάθε χώρο, αφού πρώτα γίνει λεπτομερής καταγραφή των μέτρων αλλά και άλλων τεχνικών παραμέτρων από το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας. Στόχος μας να προσφέρουμε ένα άριστο αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής για κάθε ανάγκη σκίασης.

Ποια είδη πέργκολας υπάρχουν στην αγορά;

Οι πέργκολες, σε γενικές γραμμές, διαχωρίζονται σε πτυσσόμενες – ανοιγοκλειόμενες και σταθερές. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν εκείνες των οποίων η οροφή έχει την δυνατότητα ρυθμιζόμενης κάλυψης, ενώ στη δεύτερη εκείνες των οποίων η οροφή παραμένει σταθερή.  

Ανάλογα με τη σκίαση που θέλετε να προσφέρετε στο χώρο σας υπάρχει και η αντίστοιχη πέργκολα με δυνατότητες μόνωσης. Πιο συγκεκριμένα:

Πέργκολα STAR: Πτυσσόμενη, κατασκευασμένη πλήρως από αλουμίνιο, ιδανική για την κάλυψη επαγγελματικών χώρων με μεγάλη επιφάνεια, η συγκεκριμένη πέργκολα προσφέρει βεβαιωμένη αντοχή απέναντι σε ήλιο, βροχή και αέρα.

Πέργκολα TOP STAR: Πτυσσόμενη, κατασκευασμένη από ειδικό κράμα αλουμινίου υψηλής αντοχής, η πέργκολα TOP STAR ξεχωρίζει για την αισθητική της, ενώ επιτρέπει την τοποθέτησή της σε οποιαδήποτε υπάρχουσα κατασκευή.

Πέργκολα MAGNA STAR: Με πτυσσόμενη οροφή, για ρυθμιζόμενη κάλυψη και σκίαση, η πέργκολα MAGNA STAR συνδυάζει την ποιότητα κατασκευής, τη στιβαρότητα, τη λειτουργικότητα, την υψηλή αισθητική και την ασφάλεια, χαρίζοντας απόλυτη προστασία από τον ήλιο, τη βροχή και τον αέρα.

Πέργκολα PERSA: Πτυσσόμενη και ανοιγοκλειόμενη πέργκολα οροφής, κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Η ελεγχόμενη κίνηση των περσίδων προσφέρει αερισμό, σκίαση και προστασία του χώρου από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Πέρα από τις πέργκολες αλουμίνιου, στο e-tenta τοποθετούμε ξύλινες πέργκολες, περγκοτέντες (συνδυασμός πέργκολα και τέντας), κασετίνες και άλλες ειδικές κατασκευές για την κάλυψη εξωτερικών χώρων, ανάλογα με τις ανάγκες σκίασης τους.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα μίας πέργκολας;

Μία πέργκολα αποτελεί μία ιδιαίτερα ποιοτική επένδυση για κάθε χώρο στον οποίο εγκαθίσταται, καθώς προσφέρει μία μεγάλη σειρά πλεονεκτημάτων όπως:

  • Σταθερότητα
  • Κατασκευαστική Ποιότητα
  • Άρτιο Αισθητικό Αποτέλεσμα
  • Υψηλή Αντοχή σε Ακραίες Καιρικές Συνθήκες
  • Δυνατότητα Ρυθμιζόμενης Σκίασης
  • Ποικιλία Σχεδίων & Υλικών Κατασκευής
  • Αντοχή στο Πέρασμα του Χρόνου

Σκέφτεσαι να εγκαταστήσεις μία πέργκολα στο χώρο σου; Κλείσε ένα ραντεβού και ο τεχνικός της εταιρείας μας θα έρθει στον χώρο σου, χωρίς καμία επιβάρυνση, ώστε να σου δώσει την καλύτερη δυνατή προσφορά!

Επικοινώνησε μαζί μας για να σε εξυπηρετήσουμε άμεσα! ☎️ 210 246 6022

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα

Επικοινωνήστε μαζί μας