Τέντα Ζελατίνα: Προσιτή προστασία για κάθε χώρο!

Τέντα Ζελατίνα: Προσιτή προστασία για κάθε χώρο!

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της τέντας ζελατίνα;

Η Τέντα Ζελατίνα (αλλιώς ζελατίνα PVC) αποτελεί ένα ιδιαίτερα αξιόπιστοκαι προσιτό οικονομικά σύστημα σκίασης, το οποίο συνδυάζει τα παραδοσιακά στοιχεία μία τέντας, με τεχνικά χαρακτηριστικά του ανεμοφράκτη – διαχωριστικού.

Σε ποιους χώρους τοποθετούνται;

Κατάλληλες για κάθε χώρο (επαγγελματικό ή μη), χαρίζουν απόλυτη προστασία από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, επιτρέποντας παράλληλα στο φυσικό φως να εισέρχεται στο χώρο χάρη στην διαφάνειά τους. Είναι  ιδανικές για επαγγελματικούς χώρους όπως καφετέριες, εστιατόρια, περίπτερα, ξενοδοχεία, αλλά και οικιακούς χώρους όπως εξοχικές κατοικίες και μεγάλες βεράντες σπιτιών ή διαμερισμάτων.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της;

Οι ζελατίνες PVC προσφέρουν μεγάλη ποικιλία πλεονεκτημάτων, τα οποία τις κατατάσσουν ανάμεσα στις πλέον αξιόπιστες και πρακτικές επιλογές που διαθέτει ο υποψήφιος αγοραστής για την προστασία του χώρου του.

Μερικά από αυτά είναι:   

  • Υψηλή προστασία από δυνατούς ανέμους.
  • Άριστη στεγανοποίηση του χώρου από τη βροχή.
  • Μεγάλη απορροφητικότητα της UV ηλιακής ακτινοβολίας.
  • Δεν θαμπώνουν, δεν κιτρινίζουν, δεν τσαλακώνονται.
  • Τεράστια ποικιλία σε διαστάσεις και μηχανισμούς.
  • Κατάλληλες για κάθε χώρο.
  • Εύκολος καθαρισμός – συντήρηση.
  • Υψηλή αντοχή στο πέρασμα του χρόνου.
  • Χαμηλό κόστος

Τι κόστος τοποθέτησης και συντήρησης έχει η τέντα ζελατίνα;

Η εγκατάσταση τους είναι μία αρκετά εύκολη διαδικασία, ενώ το κόστος κατασκευής τους εξαρτάται από το μέγεθος που θα επιλέξετε για το χώρο σας. Παράλληλα, τα έξοδα συντήρησής τους είναι ελάχιστα, καθώς εξαιτίας της κατασκευαστικής τους φύσης, δεν θαμπώνουν, δεν κιτρινίζουν, ενώ καθαρίζονται πολύ εύκολα, απλά με ένα πέρασμα νερού.  

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του e-tenta έρχονται άμεσα στον χώρο σας, χωρίς κάποια οικονομική επιβάρυνση και έπειτα από συνεννόηση μαζί σας σχετικά με τις διαστάσεις και τις δομικές ιδιαιτερότητες του χώρου σας, αναλαμβάνουν την τοποθέτηση του συστήματος σκίασης που επιθυμείτε.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει έργα σε όλη την Αττική!

Έχετε απορίες σχετικά μετις τέντες ζελατίνες; Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τις απαντήσειςπου ψάχνετε και να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

☎️ 210 246 6022

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα

Επικοινωνήστε μαζί μας