Δίχτυα Σκίασης: Προσιτή λύση για κάθε χώρο

Τα δίχτυα σκίασης είναι ένας εναλλακτικός και ιδιαίτερα «έξυπνος» τρόπος να προστατεύσεις τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού ή της επιχείρησής σου,  με αρκετά χαμηλό κόστος.

Εάν, ακόμη, θέλεις να αναβαθμίσεις το αρχιτεκτονικό ύφος και την εικόνα του χώρου σου, απολαμβάνοντας ποιοτική σκιά καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας, τότε η συγκεκριμένη πρόταση αξίζει την προσοχή σου.

Για ποιους χώρους προτείνονται τα δίχτυα σκίασης;

Ιδανικά για κάθε χώρο, τα δίχτυα σκίασης προσφέρουν λύση για χώρους όπου οι συνθήκες για την εγκατάσταση ενός κλασικού συστήματος σκίασης δεν είναι οι κατάλληλες. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά για εκείνους που επιθυμούν να προστατέψουν τις καλλιέργειές τους από το δυνατό ήλιο και τους ανέμους. Τέλος αποτελούν ιδανική επιλογή για μεγάλους χώρους, όπως κήπους, αυλές, parking και εξωτερικούς χώρους καταστημάτων.

Ποια τα πλεονεκτήματά τους;

  • Προστασία από ήλιο και ανέμους.
  • Μεγάλη αντοχή.
  • Υψηλή απορροφητικότητα.
  • Κάλυψη μεγάλων και δύσκολων χώρων.
  • Ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.
  • Χαμηλό κόστος.

Από τι υλικά κατασκευάζονται;

Τα υλικά που επιλέγονται για τέτοιου τύπου κατασκευές είναι υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο (HDPE) με επίστρωση UV για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Με απορροφητικότητα έως 90% απέναντι στην υπεριώδη ακτινοβολία UVA & UVB, τα δίχτυα σκίασης μπλοκάρουν την επιβλαβή για την επιδερμίδα ακτινοβολία. Έτσι δημιουργούν ένα σκιερό και δροσερό σημείο ξεκούρασης και χαλάρωσης για κάθε στιγμή της ημέρας.

Μπορείτε να δείτε όλα τα σχέδια της εταιρείας μας εδώ.

Τι επιλογές υπάρχουν σε σχέδια και χρώματα;

Τα δίχτυα σκίασης διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και σχημάτων για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο χώρο σου. Συνδύασέ τα σε διαφορετικούς σχηματισμούς και χρωματισμούς για να συνθέσεις ένα μοναδικό σκηνικό, ανάλογο του ύφους και της αισθητικής του χώρου σου.

Τι κόστος έχουν;

Το κόστος για κάθε δίχτυ σκίασης εξαρτάται ανάλογα από τις διαστάσεις που επιθυμείς.

Έχεις ακόμα απορίες σχετικά με τα τρίγωνα σκίασης; Κλείσε ένα ραντεβού και ένας έμπειρος τεχνικός της εταιρείας μας θα έρθει στον χώρο σου  χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, ώστε να σου δώσει την καλύτερη δυνατή προσφορά!

Επικοινώνησε μαζί μας για να σε εξυπηρετήσουμε άμεσα! ☎️ 210 246 6022

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα

Επικοινωνήστε μαζί μας