Υπηρεσίες

Τέντες

Τοποθέτηση νέας τέντας ή αντικατάσταση παλιάς

Οι άρτια εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα καταφθάσουν στον χώρο σας, προκειμένου να τοποθετήσουν το νέο σας απόκτημα με ασφάλεια και συνέπεια, αφού πρώτα έχει γίνει ή σωστή λήψη μέτρων και ο δειγματισμός τεντόπανων μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων εμπριμέ, μονόχρωμων ή ριγέ.

Αντικατάσταση πανιών τέντας

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα φθαρμένα σας τεντόπανα με νέα και να τα τοποθετήσουμε στο εκάστοτε σύστημα σκίασης που έχετε.

Καθαρισμός τέντας

Αναλαμβάνουμε το πλύσιμο της τέντας σας με ειδικό επαγγελματικό εξοπλισμό.
Πρώτα γίνεται η απεγκατάστασή της, μεταφέρεται στον χώρο μας όπου πλένεται και ελέγχεται για τυχόν επιδιορθώσεις που ενδεχομένως μπορεί να χρειαστεί και τοποθετείται πάλι στα σίδερα.

Ψηφιακές εκτυπώσεις

Τι καλύτερο από το να προβάλλετε την επιχείρησή σας μέσα από το τεντόπανό σας, προσφέροντας παράλληλα σκίαση στον χώρο σας.
Μαζί θα δημιουργήσουμε όμορφες μακέτες, λογότυπα (εάν δεν έχετε) με μικρό κόστος.

douleies-mas-trigona-1

Ειδικές κατασκευές σκίασης

Ειδική κατασκευή σκίασης

Το προσωπικό μας με την πολυετή πείρα και τεχνογνωσία μπορεί να σας προτείνει την ιδανική λύση σκίασης για τον επαγγελματικό ή οικιακό σας χώρο.
Αρκεί να κλείσετε ένα ραντεβού και χωρίς καμία επιβάρυνση τεχνικός θα καταφθάσει στον χώρο σας για να τον μελετήσει και να σας προτείνει την κατάλληλη κατασκευή ή σύστημα σκίασης.

Τρίγωνα σκίασης

Τα τρίγωνα σκίασης είναι ένας εναλλακτικός αλλά κ οικονομικός τρόπος για να προστατεύσετε είτε τον επαγγελματικό είτε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας και παράλληλα να αναβαθμίσετε το αρχιτεκτονικό ύφος του χώρου σας.

Τροπικές κατασκευές

Η επιχείρηση μας, δραστηριοποιείται στις τροπικές κατασκευές ξύλου, εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία σε υψηλές απαιτήσεις.
Συστήματα σκίασης εξωτερικών αλλά και εσωτερικών χώρων, σε συνδυασμό με όμορφες προτάσεις για διακόσμηση της επιχείρηση και του σπιτιού σας.

Πέργκολες

Κατασκευή και τοποθέτηση πέργκολας

Οι πέργκολες αποτελούν την ιδανική λύση για κάλυψη επαγγελματικών χώρων με μεγάλη επιφάνεια, ενώ παράλληλα παρέχουν ένα στιβαρό αποτέλεσμα με βεβαιωμένη αντοχή σε ήλιο, αέρα και βροχή.

erga-ompreles-2

Ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες

Σας παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις σκίασης για τον επαγγελματικό σας χώρο (καφετέριες εστιατόρια, ξενοδοχεία, παραλίες) αλλά και για τον οικιακό με επαγγελματικές ομπρέλες (στρογγυλές, τετράγωνες, τηλεσκοπικές, παραλληλόγραμες) βαρέως και υπερβαρέως τύπου με κεντρικό ιστό αλουμινίου με δυνατοτότητα ψηφιακής εκτύπωσης, και εγγύηση ανθεκτικότητας και λειτουργικότητας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα