Οδηγός αγοράς: Ποια είναι η κατάλληλη τέντα για το χώρο σας;

Οι τέντες αποτελούν το δημοφιλέστερο σύστημα σκίασης εξωτερικού χώρου. Ωστόσο, η διαδικασία αγοράς για μία τέντα μπορεί να είναι μία αρκετά απαιτητική και χρονοβόρα διαδικασία. Μπορεί οι διαθέσιμες επιλογές της αγοράς να είναι πολλές, ωστόσο κάθε κατηγορία έχει τις δικές της τεχνικές καινοτομίες, σχεδιασμένες να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες σκίασης. Η αγορά ενός συστήματος τέντας που θα ταιριάζει τόσο στις ανάγκες όσο και στις απαιτήσεις του χώρου σας είναι κομβική, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα αξιοποιήσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων της και θα εκμεταλλευτείτε σωστά κάθε γωνιά του σπιτιού ή της επιχείρησης σας. Ανάλογα με τη μορφή και το σύστημα λειτουργίας που διαθέτουν, οι τέντες διακρίνονται σε έξι διάφορες κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα: τέντες με αντηρίδες, τέντες με βραχίονες, τέντες σε μπάρα, τέντες ριντό, τέντες κασετίνες και τέντες καποτίνες.

Τέντα με Αντηρίδες

Η τέντα με αντηρίδες αποτελεί την πιο κλασική και αξιόπιστη επιλογή της αγοράς. Οι αντηρίδες εξασφαλίζουν μέγιστη λειτουργικότητα και τέντωμα στο πανί, το οποίο μαζεύεται χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα. Εάν ψάχνετε μία προσιτή και πρακτική επιλογή για τη σκίαση των εξωτερικών χώρων του σπιτιού σας αυτός ο τύπος είναι ο ιδανικός. Η σταθερότητά της στους δυνατούς ανέμους, το χαμηλό κόστος, καθώς και η αντοχή της στο πέρασμα του χρόνου θα σας ανταμείψει.

Που χρησιμοποιείται; Σε διαμερίσματα και αυλές
Γιατί να την αγοράσετε; Χαμηλό κόστος – Υψηλή αντοχή

Τέντα με Βραχίονες

Η τέντα με βραχίονες κερδίζει έδαφος τα τελευταία χρόνια, χάρις τον πρακτικό της σχεδιασμό και την άρτια λειτουργικότητά της. Οι υψηλής ποιότητας «σπαστοί» βραχίονές της θα προσφέρουν τη δυνατότητα ρύθμισης του τεντόπανου στο επιθυμητό ύψος και θα σας χαρίσουν μία αξιόπιστη και καλαίσθητη επιλογή για κάθε χώρο και λειτουργική ανάγκη.

Που χρησιμοποιείται; Κατάλληλη για κάθε χώρο (επαγγελματικό και μη)
Γιατί να την αγοράσετε; Ευκολία στο χειρισμό – Εργονομικός σχεδιασμός

Τέντα σε Μπάρα

Εάν δεν επιθυμείτε να χαλάσετε αισθητικά το χώρο τους με τρύπες και ογκώδη στηρίγματα, η τέντα σε μπάρα αποτελεί μία «έξυπνη» πρόταση σκίασης. Θα χαρίσει άνεση και απόλυτη σκίαση στο χώρο σας, ενώ θα καλύψει μεγάλες περιοχές, χάρις την δυνατότητάς της να επεκτείνεται πέρα του άξονά της.

Που χρησιμοποιείται; Σε χώρους με ιδιόμορφη αρχιτεκτονική ή με μεγάλη έκταση (π.χ. μεγάλες βεράντες)
Γιατί να την αγοράσετε; Σταθερότητα – Κάλυψη μεγάλων & δύσκολων επιφανειών

Τέντα Ριντό

Μία τέντα ριντό (κάθετη τέντα) θα δώσει μία αποτελεσματική λύση εάν θέλετε να καλύψετε και να αξιοποιήσετε κάθε γωνιά του χώρου σας, ακόμα και αυτή που προηγουμένως φάνταζε δυσπρόσιτη. Ιδανική επιλογή για τους επαγγελματίες που ψάχνουν έναν πρακτικό τρόπο να επεκτείνουν και να προστατέψουν τον εξωτερικό χώρο του καταστήματός τους. Απόλυτη προστασία από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, αλλά και τα «αδιάκριτα» βλέμματα, σε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και υλικών.

Που χρησιμοποιείται; Σε πλαϊνά μπαλκονιών και ημιυπαίθριους χώρους καταστημάτων
Γιατί να την αγοράσετε; Κάλυψη δύσκολων επιφανειών – Αντοχή σε ισχυρούς ανέμους

Κασετίνα

Η κασετίνα αποτελεί την πλέον σύγχρονη και εξελιγμένη τεχνολογικά επιλογή σκίασης της αγοράς. Ο μηχανισμός αναδίπλωσής που διαθέτει, επιτρέπει την ασφαλή και στεγανή αποθήκευση του πανιού και των μηχανικών της μερών μέσα σε μία ποιοτική θήκη αλουμινίου, γεγονός που διευκολύνει τον καθαρισμό της και αυξάνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής της. Ποιοτικός συνδυασμός μοντέρνου design και τεχνολογικής καινοτομίας, για εσάς που ψάχνετε μία σύγχρονη λύση για τη σκίαση και την προστασία του χώρου σας.

Που χρησιμοποιείται; Κατάλληλη για κάθε χώρο (επαγγελματικό και μη)
Γιατί να την αγοράσετε; Εύκολη συντήρηση – Μεγάλη διάρκεια ζωής

Καποτίνα

Η καποτίνα (κουρμπαριστή) ξεχωρίζει για το κυρτό σχήμα της και τη δυνατότητα να καλύπτει αποτελεσματικά μικρής έκτασης επιφάνειες, όπως είναι τα παράθυρα και οι είσοδοι καταστημάτων. Εάν ψάχνετε κάτι κομψό, διακριτικό και παράλληλα αποτελεσματικό για την προστασία των μικρών και στενών χώρων στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, τότε η καποτίνα αξίζει της προσοχή σας.

Που χρησιμοποιείται; Σε μικρά μπαλκόνια, παράθυρα και εισόδους επιχειρήσεων
Γιατί να την αγοράσετε; Ανθεκτική σε αέρα και βροχή – Υψηλή σταθερότητα

Δεν είστε σίγουροι για την τελική σας επιλογή; Επικοινωνήστε με το etenta και θα σας προτείνουμε την ιδανική λύση για το χώρο σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα

Επικοινωνήστε μαζί μας