Φιλοσοφία – Όραμα

Το e-tenta δημιουργήθηκε με απώτερο σκοπό να απλουστεύσει την αναζήτηση υπηρεσιών για οτιδήποτε γύρω από τη σκίαση, κατανοώντας τις προκλήσεις της  καθημερινότητας και τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των επαγγελματιών και των ιδιωτών πελατών.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ της επιχείρησης και πιστών πελατών που θα απολαμβάνουν την άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση σε ασυναγώνιστες τιμές.

Γιατί να μας επιλέξετε

  • Για την άμεση εξυπηρέτηση, την ποιότητα, την αξιοπιστία και τις προσιτές τιμές.
  • Για την τεχνογνωσία στα συστήματα σκίασης και στην συνεχή ενημέρωση μας
  • Γιατί το εξειδικευμένο προσωπικό μας προτείνει λύσεις και καινοτόμες ιδέες
  • Για την καθαρότητα των λόγων μας και των εργασιών μας

Υπηρεσίες

Τοποθέτηση

Το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει να τοποθετήσει με ασφάλεια και αξιοπιστία τα συστήματα σκίασης που θα επιλέξετε όπως τοποθέτηση τεντόπανων, πέργκολας, περγκοτέντας, διάφανες ζελατίνες (κασετίνα), σκίαση αιθρίων, εφελκυόμενα, ομπρέλες, ρολοκουρτίνες.

Επισκευές

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει την απεγκατάσταση φθαρμένων τεντόπανων, πλύσιμο με επαγγελματικό εξοπλισμό, ραφή των γαζιών και επανατοποθέτηση.

Μελέτη

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά είτε μέσω της ειδικής φόρμας ενδιαφέροντος και εξειδικευμένος τεχνικός θα έρθει στο χώρο σας κατόπιν συνεννόησης (χωρίς οικονομική επιβάρυνση), προκειμένου να σας δώσει την ιδανικότερη λύση σκίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ψηφιακές Εκτυπώσεις

Οι ψηφιακές εκτυπώσεις αποτελούν μια πρωτότυπη εφαρμογή είτε για επαγγελματική είτε για οικιακή χρήση.

Μπορείτε να διαφημίσετε την επιχείρηση σας με την προβολή του λογότυπου ή των υπηρεσιών σας, ή να επιλέξετε ένα φωτογραφικό θέμα μέσα από μεγάλη ποικιλία φωτογραφιών για την τέντα του σπιτιού σας, αρκεί να το τολμήσετε.

Αναλαμβάνουμε επίσης με μικρό κόστος τη δημιουργία εικαστικού – μακέτας σύμφωνα με τις οδηγίες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα