Δώστε χαρακτήρα στην τέντα σας με τη μέθοδο της ψηφιακή εκτύπωσης.

Ψηφιακή εκτύπωση τέντας : Δώστε χαρακτήρα στην τέντα σας!

Οι τέντες πέρα από την ιδιότητα να προσφέρουν σκίαση και προστασία από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στους χώρους που τοποθετούνται, μπορούν να επηρεάσουν καθοριστικά τη ψυχική μας διάθεση, ενώ μπορούν να λειτουργήσουν ως ένα «έξυπνο» μέσο προβολής των επιχειρήσεων. Η ψηφιακή εκτύπωση τέντας έρχεται για να δώσει μια πρωτότυπη λύση διαφήμισης στους επαγγελματίες, δίνοντας παράλληλα ζωντάνια στις βαρετές μονόχρωμες ή εμπριμέ τέντες.

Επαγγελματική Χρήση

Η τέντα πολλές φορές μπορεί να κρύβει την πρόσοψη της επιχείρησης, λειτουργώντας απωθητικά για τους υποψήφιους πελάτες. Η μέθοδος της ψηφιακής εκτύπωσης εκμεταλλεύεται αυτό το γεγονός και δίνει στην τέντα σας τη μορφή που εσείς επιθυμείτε. Διαφημίστε την επιχείρηση σας «έξυπνα» και εύκολα, μέσα από ψηφιακές εκτυπώσεις με το λογότυπο ή το σλόγκαν της επιχείρησης σας.

Στο e-tenta μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς όμορφες μακέτες και λογότυπα με το μικρότερο δυνατό κόστος. Οι έμπιστοι συνεργάτες μας, ακολουθώντας τις πολύτιμες οδηγίες σας, θα αναλάβουν να δημιουργήσουν εικαστικά που θα κοσμήσουν τις τέντες σας και θα διαφημίζουν την επιχείρησή σας.

Οικιακή Χρήση

Το σύστημα σκίασης που επιλέγετε για το μπαλκόνι ή τη βεράντα σας αποτελεί μία σημαντική επένδυση. Ακριβώς, επειδή είναι κάτι που θα αντικρίζετε καθημερινά, πρέπει να αντικατοπτρίζει τη διάθεση σας και να είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητας και της αισθητικής σας.
Με τη ψηφιακή εκτύπωση τέντας μπορείτε να αλλάξετε το ύφος του εξωτερικού σας χώρου, επιλέγοντας όμορφα φωτογραφικά τοπία, γεωμετρικά σχήματα και διάσημα αξιοθέατα από όλα τα μέρη του κόσμου, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα στο γούστο και τη φιλοσοφία σας. Εάν πάλι δεν μπορείτε να αποφασίσετε, η εταιρεία μας προσφέρει 12 σχέδια υψηλής ανάλυσης για να διαλέξετε.
Εγγυόμαστε 100% ακρίβεια και ευκρίνεια στις εκτυπώσεις μας, χάρη στις υπερσύγχρονες μηχανές ψηφιακής εκτύπωσης που διαθέτουμε. Στο e-tenta αλλάζουμε την όψη της τέντας σας εύκολα, γρήγορα και απλά…γιατί η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μετράει!

Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τις απαντήσεις που ψάχνετε και να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα

Επικοινωνήστε μαζί μας