Αντικατάσταση Πανιού Τέντας: Δώστε ξανά ζωή στην τέντα σας!

Αντικατάσταση Πανιού Τέντας: Δώστε ξανά ζωή στην τέντα σας!

Οι τέντες αποτελούν απαραίτητο  μηχανισμό προστασίας για κάθε ιδιωτικό χώρο ή επιχείρηση. Προστατεύουν αποτελεσματικά από τις υψηλές θερμοκρασίες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και τα ακραία καιρικά φαινόμενα το χειμώνα. Παράλληλα, βελτιώνουν αισθητικά την εικόνα του χώρου που τοποθετούνται. Ωστόσο, η διαρκής έκθεση τους στον ήλιο, τη βροχή και τον αέρα, καταπονεί την τέντα. Ως αποτέλεσμα το ύφασμα τους φθείρεται και μειώνεται η αποτελεσματικότητά του. Σε αυτή την περίπτωση, η αντικατάσταση των πανιών της τέντας είναι μία επιλογή που θα δώσει παράταση ζωής στην κατασκευή και θα την επαναφέρει στην αρχική της κατάσταση.

Μπορώ να επιδιορθώσω την τέντα μόνος μου;

Εάν παρατηρήσουμε οποιαδήποτε φθορά σε κάποιο σημείο της τέντας μας, πρέπει να φροντίσουμε αυτή να επιδιορθωθεί άμεσα. Ακόμα και το πιο μικρό σκίσιμο μπορεί να επιδεινωθεί και να οδηγήσει στην ολική καταστροφή της. Η καλύτερη επιλογή είναι να απευθυνθούμε  σε κάποιον ειδικό, διότι εάν προσπαθήσουμε να επισκευάσουμε μόνοι μας τη φθορά, ίσως προκαλέσουμε μεγαλύτερη ζημιά στο πανί της τέντας μας. Ο ειδικός θα εξετάσει τη ζημιά και θα φροντίσει να προτείνει την καλύτερη λύση, με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Πότε πρέπει να γίνει αντικατάσταση του τεντόπανου;

Εάν πάλι το τεντόπανο δεν χρήζει επιδιόρθωσης, η αντικατάστασή του είναι μονόδρομος. Στο e-tenta αντικαθιστούμε τα φθαρμένα τεντόπανα με 100% ακρυλικά ή πολυεστερικά πανιά υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένα από κορυφαίους κατασκευαστές, τα οποία πληρούν όλα τα στάνταρ ποιότητας και εξασφαλίζουν τη βέλτιστη απόδοση και αντοχή σε βάθος χρόνου.

Βρείτε το τεντόπανο που χρειάζεστε!

Τα τεντόπανα που διαθέτουμε προστατεύουν από τις επιβλαβείς ηλιακές ακτινοβολίες UVA & UVB, ενώ είναι φτιαγμένα από πρώτες ύλες, απόλυτα φιλικές προς το περιβάλλον. Τα νήματα των πανιών φέρουν ειδική επεξεργασία, ώστε να είναι ανθεκτικά στους ισχυρούς ανέμους και τις ακραίες μεταβολές της θερμοκρασίας, ενώ τα χρώματα τους δεν ξεθωριάζουν.

Στο e-tenta θα βρείτε μεγάλη ποικιλία εμπριμέ και μονόχρωμων σχεδίων, τα οποία θα ανανεώσουν και θα αναβαθμίσουν αισθητικά την εικόνα του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου. Παράλληλα, θα καλύψουν όλα τα γούστα και ανάγκες. Μπορείτε να δείτε όλον τον κατάλογο εδώ.

Πάντα Δίπλα Σας…

Κατανοώντας τις δυσκολίες της εποχής, φροντίζουμε να κρατάμε πάντοτε τις τιμές σε προσιτά επίπεδα για τον κάθε πελάτη. Έτσι, το κόστος αντικατάστασης να ανέρχεται στα 12€ ανά τετραγωνικό μέτρο (μόνο για το τεντόπανο) και στα 22€ ανά τετραγωνικό μέτρο, για συνολική εγκατάσταση συστήματος τέντας (τεντόπανο και μηχανικά μέρη).

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό έρχεται άμεσα στον χώρο σας χωρίς χρέωση. Έπειτα από συνεννόηση με εσάς, για τις διαστάσεις και τις δομικές ιδιαιτερότητες του χώρου σας, αναλαμβάνει την αντικατάσταση του φθαρμένου σας τεντόπανου και την τοποθέτησή του ανάλογα με το σύστημα σκίασης που διαθέτετε. Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση πανιών σε όλη την Αττική!

Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τις απαντήσεις που ψάχνετε και να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

☎️ 210 246 6022

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα

Επικοινωνήστε μαζί μας