Οδηγός Αγοράς: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις πέργκολες!

Οδηγός Αγοράς: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις πέργκολες!

Οι πέργκολες αποτελούν ιδιαίτερα ανθεκτικές και στιβαρές κατασκευές, ιδανικές για την κάλυψη χώρων (επαγγελματικών ή μη) με μεγάλη επιφάνεια…

Read More

Τέντα Ζελατίνα: Προσιτή προστασία για κάθε χώρο!

Τέντα Ζελατίνα: Προσιτή προστασία για κάθε χώρο!

Η Τέντα Ζελατίνα (αλλιώς ζελατίνα PVC) αποτελεί ένα ιδιαίτερα αξιόπιστοκαι προσιτό οικονομικά σύστημα σκίασης, το οποίο συνδυάζει τα παραδοσιακά στοιχεία μία τέντας, με τεχνικά χαρακτηριστικά του ανεμοφράκτη – διαχωριστικού.Κατάλληλες για κάθε χώρο (επαγγελματικό ή μη), χαρίζουν απόλυτη προστασία από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, επιτρέποντας παράλληλα στο φυσικό φως να εισέρχεται στο χώρο χάρη στην διαφάνειά τους. Είναι ιδανικές για επαγγελματικούς χώρους όπως καφετέριες, εστιατόρια, περίπτερα, ξενοδοχεία, αλλά και οικιακούς χώρους όπως εξοχικές κατοικίες και μεγάλες βεράντες σπιτιών ή διαμερισμάτων.

Read More

Αντικατάσταση Πανιού Τέντας: Δώστε ξανά ζωή στην τέντα σας!

Αντικατάσταση Πανιού Τέντας: Δώστε ξανά ζωή στην τέντα σας!

Οι τέντες αποτελούν απαραίτητο μηχανισμό προστασίας για κάθε ιδιωτικό χώρο ή επιχείρηση. Προστατεύουν αποτελεσματικά από τις υψηλές θερμοκρασίες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και τα ακραία καιρικά φαινόμενα το χειμώνα, ενώ παράλληλα βελτιώνουν αισθητικά την εικόνα του χώρου που τοποθετούνται. Ωστόσο, η διαρκής έκθεση τους στον ήλιο, τη βροχή και τον αέρα, καταπονεί την τέντα, με αποτέλεσμα το ύφασμα τους να φθείρεται και να μειώνεται η αποτελεσματικότητά του. Σε αυτή την περίπτωση, η αντικατάσταση των πανιών της τέντας είναι μία επιλογή που θα δώσει παράταση ζωής στην κατασκευή και θα την επαναφέρει στην αρχική της κατάσταση.

Read More

Δώστε χαρακτήρα στην τέντα σας με τη μέθοδο της ψηφιακή εκτύπωσης.

Ψηφιακή εκτύπωση τέντας : Δώστε χαρακτήρα στην τέντα σας!

Οι τέντες πέρα από την ιδιότητα να προσφέρουν σκίαση και προστασία από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στους χώρους που τοποθετούνται, μπορούν να επηρεάσουν καθοριστικά τη ψυχική μας διάθεση, ενώ μπορούν να λειτουργήσουν ως ένα «έξυπνο» μέσο προβολής των επιχειρήσεων. Η ψηφιακή εκτύπωση τέντας έρχεται για να δώσει μια πρωτότυπη λύση διαφήμισης στους επαγγελματίες, δίνοντας παράλληλα ζωντάνια στις βαρετές μονόχρωμες ή εμπριμέ τέντες.

Read More

Οδηγός αγοράς: Ποια τέντα είναι κατάλληλη για το χώρο σας;

Οι τέντες αποτελούν το δημοφιλέστερο σύστημα σκίασης εξωτερικού χώρου. Ωστόσο, η διαδικασία αγοράς τους μπορεί να είναι μία αρκετά απαιτητική και χρονοβόρα διαδικασία. Μπορεί οι διαθέσιμες επιλογές της αγοράς να είναι πολλές, ωστόσο κάθε κατηγορία έχει τις δικές της τεχνικές καινοτομίες, σχεδιασμένες να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες σκίασης.

Η αγορά ενός συστήματος τέντας που θα ταιριάζει τόσο στις ανάγκες όσο και στις απαιτήσεις του χώρου σας είναι κομβική, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα αξιοποιήσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων της και θα εκμεταλλευτείτε σωστά κάθε γωνιά του σπιτιού ή της επιχείρησης σας.

Read More

Λύσεις σκίασης για τους επαγγελματίες

Κατά τους θερινούς μήνες, οι ανάγκες των επιχειρήσεων να δημιουργήσουν χώρους άνετους και απόλυτα προσαρμοσμένους στις προσδοκίες και τις επιθυμίες των πελατών τους, είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Ανάμεσα στις δεκάδες λύσεις που διαθέτει η αγορά, η επιλογή του καταλληλότερου συστήματος σκίασης για την επιχείρησή σας μπορεί να είναι μία πολύ απαιτητική και χρονοβόρα διαδικασία.

Ποιο, λοιπόν, είναι το ορθότερο σύστημα σκίασης, ανάλογα με το είδος της επιχείρησή σας; Το e-tenta έχει όλες τις απαντήσεις.

Read More