Κατασκευή και τοποθέτηση πέργκολας

Οι πέργκολες αποτελούν την ιδανική λύση για κάλυψη επαγγελματικών χώρων με μεγάλη επιφάνεια, ενώ παράλληλα παρέχουν ένα στιβαρό αποτέλεσμα με βεβαιωμένη αντοχή σε ήλιο, αέρα και βροχή.

Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε ανάλογα τις ανάγκες σας ειδικές κατασκευές πέργκολας, αφού πρώτα γίνει λεπτομερής καταγραφή των μέτρων αλλά και άλλων τεχνικών παραμέτρων για να σας προσφέρουμε ένα άριστο αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

  • Τοποθετούμε πέργκολες με αναπτυσσόμενη οροφή για ρυθμιζόμενη κάλυψη και σκίαση, πλήρως κατασκευασμένες από αλουμίνιο με αυτοματισμό (μοτέρ).
  • Ανάλογα με τη σκίαση που θέλετε να προσφέρετε στο χώρο σας υπάρχει και η αντίστοιχη πέργκολα με δυνατότητες μόνωσης, πτυσσόμενες ή ανοιγοκλειόμενες ή και τα δυο.
  • Πέρα από τις πέργκολες αλουμίνιου κατασκευάζουμε και τοποθετούμε ξύλινες πέργκολες, περγκοτέντες, κασετίνες για κάλυψη αιθρίου.
  • Κλείστε ένα ραντεβού και ο τεχνικός μας θα έρθει στον χώρο σας χωρίς καμία επιβάρυνση για την λήψη μέτρων ώστε να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή προσφορά μας.

ζητηστε προσφορα

Δείγμα των έργων μας