Τέντα με Αντηρίδες

Δεδομένου ότι η χώρα μας ενώ είναι ηλιόλουστη κατά την πλειοψηφία της ημέρας, παράλληλα βιώνει συχνές βροχοπτώσεις, ένα σύστημα σκίασης θεωρείται αναγκαίο για την προστασία των κατοικιών. Το E-tenta παρέχει τέντες με αντηρίδες μοναδικής λειτουργικότητας τόσο για ιδιωτικούς όσο και για επαγγελματικούς χώρους που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

επικοινωνηστε μαζι μας

Οι ιδιοκτήτες σπιτιών στην Αθήνα που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τα μπαλκόνια τους ακόμη και σε περιπτώσεις έντονης ηλιοφάνειας ή βροχών έχουν τώρα τη δυνατότητα να το πραγματοποιήσουν επιλέγοντας μία ανθεκτική τέντα με αντηρίδες από το E-tenta. Πρόκειται για μία επένδυση που θα μεταμορφώσει τους χώρους του σπιτιού ή του μαγαζιού σας που δεν έχουν ακόμη αξιοποιηθεί σε πιο φιλόξενους και άνετους χώρους για όλους.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις τέντες με αντηρίδες από το E-tenta έχουν σχεδιαστεί για να ευδοκιμούν στις ασυνήθιστες καιρικές συνθήκες που παρατηρούνται στη Αττική. Το συγκεκριμένο σύστημα σκίασης κατασκευάζεται από αλουμίνιο υψηλής ανθεκτικότητας και έχει κατασκευαστεί για να διαρκέσει στο πέρασμα του χρόνου!

Δείγμα των έργων μας !