Μηχανισμός τέντας: Λειτουργικότητα για κάθε χώρο και ανάγκη σκίασης

mixanismos-tentas

Ο μηχανισμός τέντας είναι το βασικότερο και πιο σημαντικό στοιχείο της. Αυτός χαρίζει υψηλή αντοχή απέναντι στα έντονα καιρικά φαινόμενα, αλλά και διαχρονική λειτουργικότητα σε βάθος χρόνων.

Η επιλογή, λοιπόν, του καταλληλότερου μηχανισμού, είναι μια απαραίτητη διαδικασία, για όποιον σκοπεύει να επενδύσει στην αγορά μίας τέντας.

Ποια είδη μηχανισμών τέντας υπάρχουν;

Γενικότερα, οι μηχανισμοί τέντας διαχωρίζονται σε δύο κατηγορίες: σε σταθερούς και κινητούς.

Στην πρώτη κατηγορία, τα μηχανικά μέρη της τέντας δεν έχουν δυνατότητα κίνησης. Στη δεύτερη, ωστόσο, μπορούν να πάρουν συγκεκριμένες κλίσης, επιτρέποντας έτσι ένα πιο εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο στη κατασκευή.

Ποια τα πλεονεκτήματα κάθε κατηγορίας;

Κάθε είδος μηχανισμού διαθέτει μία σειρά ξεχωριστών πλεονεκτημάτων. Για παράδειγμα, οι σταθεροί μηχανισμοί διακρίνονται από μεγαλύτερη σταθερότητα και αντοχή απέναντι στα έντονα καιρικά φαινόμενα (π.χ. αέρας, βροχή κτλ.). Αντίθετα, οι κινητοί μηχανισμοί χαρακτηρίζονται από εύκολο και γρήγορο άνοιγμα – κλείσιμο, αλλά και μία πιο μίνιμαλ αισθητική.

Ποιο μηχανισμό να επιλέξω για το χώρο μου;

Εάν το μπαλκόνι ή η βεράντα σου εκτίθεται συχνά σε δυνατούς ανέμους, τότε η καταλληλότερη επιλογή για σένα είναι μία τέντα με αντηρίδες. Η σταθερότητα τους στις πιέσεις των ανέμων και της βροχής, όπως και η αντοχή τους στο πέρασμα του χρόνου θα σε ανταμείψουν. Παράλληλα, θα σου χαρίσουν ένα απόλυτα αξιόπιστο σύστημα σκίασης για κάθε εποχή του χρόνου.

Εάν πάλι θέλεις να χαρίσεις στο χώρο σου μία πιο μίνιμαλ αισθητική ή εάν το μπαλκόνι σου είναι αρκετά περιορισμένο από άποψη τετραγωνικών μέτρων, τότε η τέντα με βραχίονες και η τέντα κασετίνα είναι δύο εξαιρετικά ποιοτικές και όμορφες λύσεις σκίασης, οι οποίες θα προσφέρουν στο χώρο σου τέλεια σκιά, αλλά και την ευκολία που έψαχνες.

Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό του e-tenta αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση τεντών με αντιρίδες, με βραχίονες, αλλά και κασετίνες. Προσφέρεται επίσης η δυνατότητα ηλεκτροστατικής βαφής των μηχανικών μερών, στο χρωματισμό RAL που επιθυμείς.

Όποιο σύστημα και να επιλέξεις εμείς θα μεριμνήσουμε να ταιριάζει απόλυτα στο ύφος και την αρχιτεκτονικό στυλ του χώρου που το προορίζεις. Στο e-tenta θα βρεις δεκάδες σχέδια και χρώματα, από 100% πολυεστερικά ή ακρυλικά τεντόπανα για να διαλέξεις.

Έχεις ακόμα απορίες σχετικά με το ποιος μηχανισμός τέντας ταιριάζει στο χώρο σου; Κλείσε ένα ραντεβού και ο τεχνικός της εταιρείας μας θα έρθει στον χώρο σου, χωρίς καμία επιβάρυνση, ώστε να σου δώσει την καλύτερη δυνατή προσφορά!

Επικοινώνησε μαζί μας για να σε εξυπηρετήσουμε άμεσα! ☎️ 210 246 6022

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα

Επικοινωνήστε μαζί μας